Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Много ми коства да задържа персонала си. Държавата трябва

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgМного ми коства да задържа персонала си. Държавата трябва
Коментари Харесай

Шеф Манчев за ресторантьорите: Ние сме в патова ситуация, трябва ни яснота

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Много ми коства да задържа личния състав си. Държавата би трябвало да застане твърдо с някаква позиция към бизнеса, разяснява колапса в туризма Шеф Манчев в изявление за предаването " На кафе ".

Много се приказва ту за 60%, ту за 40% и аз все си задавам въпроса на коя опашка да се наредя да ги очаквам тези пари. Държавата и ние би трябвало да сме в синхрон. Ние би трябвало да бъдем хората, които резервираме личния състав си, само че и към нас би трябвало да има съответни ограничения. 

Всеки се приспособява съгласно това, което може. Аз върша доставки до домовете, с цел да си завъртя личния състав, да изкарват някой лев. Сега чистят ресторанта, подреждат кухнята.

Взимам защитни ограничения, имам ръкавици, моите готвачи са дезинфекцирани, карам ги да си бършат ръцете, да носят маски. 

След всичко това ще има генерални промени и то стопански. Ние хората се бяхме самозабравили, ужасно доста ламтяхме. Има един катарзис в този момент, хората стартират да правят оценка фамилията, децата, родителите. Цял свят е в рецесия, в случай че ние се вайкаме, че нищо няма да се случи, няма по какъв начин да се оправя нещата. Ние сме хората, които би трябвало да дадем образеца и модела за подражателство. Искам хората ми да знаят, че това ще свърши, само че ние ще си подготвим всичко, с цел да сме още по-добре след това, показа терзанията си Шеф Манчев за предаването на Гала. 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР